/ Blog

EDIT: UDOMLJENA!

FOTOGALERIJA: Luna – veselo štene traži dom


Luna je nađena u ponedjeljak, 13.03.2017., ispod mosta na Malešnici. Bila je svezana za drvo i ostavljena u košari koja izgleda kao pseći krevet, a na ogrlici je imala zakačen papir na kojem je pisalo “Zovem se Luna, imam 6 mjeseci, zaigrana sam, volim sve životinje, spremna sam za novu obitelj” i s druge strane “UDOMI ME”.

Ne znamo koliko je dugo bila tamo, no od subote ju je jedan mladi dečko dolazio hraniti prije škole, a u ponedjeljak je došao u pseći park i ispričao cijelu priču.

Lunu smo odmah u ponedjeljak smjestili na privremeni smještaj i odvezli veterinaru na pregled. Dobila je sredstva protiv vanjskih i unutarnjih nametnika, te je sada i čipirana. Za tjedan dana mora ići na cijepljenje, nakon toga na sterilizaciju i onda je spremna za svoj novi i stalni dom!

Luna je stvarno divna, vesela i zaigrana, slaže se s drugim psima i sigurni smo da može pronaći svoje ljude koji će je voljeti i brinuti se o njoj.

Luna je trenutno na privremenom smještaju, te nam treba pomoć za pokrivanje njenih veterinarskih troškova.

Ukoliko možete pomoći, za Lunine veterinarske troškove možete uplatiti donaciju na žiro račun Centra “Key”.

Svaka kuna će pomoći da Luni pružimo svu potrebnu veterinarsku skrb, te da zdrava i sterilizirana može doći u svoj novi dom!

PRIMATELJ: Centar za zaštitu životinja i prirode “Key”

BROJ ŽIRO RAČUNA:  ***IBAN HR54 2390 0011 1009 5656 2***

NAZNAKA: Za Lunu

Ako želite udomiti Lunu, javite se u inbox stranice na facebooku.


UPDATE – 12.04.2017.

Luna je primila potrebna cijepiva te je dogovorena i sterilizacija. Zdrava je i velika je mazilica koja jedva čeka pronaći svoje ljude i novi dom.

Obožava druge pse i jako je razigrana i puna energije, stoga bi bila presretna da nađe dom u kući s dvorištem ili ljude koji vole istrčavanja i duge šetnje!

Stara je 6 mjeseci te je mješanka u tipu ovčara.


Centar za zaštitu životinja i prirode “Key” | Center for Active Animal and Nature Protection “Key”


 

Share this Post