/ Aktivnosti, Kako se uključiti

Uređenje utočišta za životinje u Centru “Key”

Pozivamo zainteresirane volontere da nam se pridruže u nadolazećim aktivnostima uređenja okoliša, nastambi za životinje, postavljanja ograda, te uređenja prostora za volonterske aktivnosti i radionice u Centru “Key”.

Osim istraživanja i edukacije, u Centru za zaštitu životinja i prirode „Key“ pružamo i trajno utočište životinjama koje su bile bolesne, zlostavljane, napuštene ili kojima je prijetila smrt.

Više o našem radu i štićenicima možete saznati i na facebooku i youtube-u.

Centar „Key“ nalazi se nedaleko od Siska, a volonterske aktivnosti odvijaju se u jednodnevnim akcijama. Nadolazeći datumi biti će objavljeni i na facebook stranici Centra “Key”: www.facebook.com/centarkey

U SLUČAJU KIŠE ili lošeg vremena, aktivnosti će se odgoditi, te će volonteri biti obaviješteni na vrijeme.

Molimo da prijavu za volontiranje pošaljete na mail info@centarkey.hr, kako bismo mogli organizirati prijevoz (ukoliko imate svoje vozilo i možete povesti još par ljudi, navedite i to).

Ukoliko želite volontirati u nekom terminu van volonterskih akcija te imate vlastiti prijevoz, javite se na e-mail: info@centarkey.hr za dogovor.Centar za zaštitu životinja i prirode “Key” | Center for Active Animal and Nature Protection “Key”

Žiro račun za donacije: IBAN HR54 2390 0011 1009 5656 2

 

Share this Post