Članstvom u Centru za zaštitu životinja i prirode „Key“ pomažete našem radu, odnosno životinjama o kojima skrbimo u sklopu Centra, kao i ostalim životinjama kojima je pomoć potrebna, te nam omogućujete daljni izlazak na intervencije i pokrivanje veterinarskih troškova za ozlijeđene, bolesne ili na drugačiji način ugrožene životinje. Također pomažete u organizaciji i provođenju edukativnih radionica i aktivnosti za pomoć u očuvanju okoliša i zaštiti životinja, te izgradnji utočišta za životinje.

Kao neprofitna i nevladina udruga koja radi na volonterskoj bazi, naš rad financiramo isključivo iz vlastitih prihoda te uz pomoć donacija i članarina.

Saznajte više o našim ciljevima i aktivnostima…


Kao član/ica Centra „Key“, nemate nikakvih obaveza, a ukoliko želite, možete se i aktivnije uključiti u naš rad. Godišnja članarina iznosi 100 kn, te se uplaćuje na žiro račun Udruge s naznakom: „članstvo – ime i prezime“.

Broj računa za donacije je; IBAN HR54 2390 0011 1009 5656 2  (Hrvatska poštanska banka)

Ukoliko želite postati član/ica Centra, na e-mail adresu info(at)centarkey.hr pošaljite;

•    fotografiju uplatnice
•    svoje podatke; ime i prezime, datum rođenja, OIB


  • Godišnja članarina iznosi 100 kn te se sav prihod od članarina koristi za rad Centra
  • Nakon uplate članarine, osoba se upisuje u evidenciju članova i dobiva potvrdu o članstvu na e-mail adresu. Isprintana potvrda vrijedi kao članska iskaznica
  • Vaši se podaci neće nalaziti online niti će se koristiti za bilo koju svrhu osim za vođenje evidencije članova
  • Svojim članstvom podržavate i pomažete daljnem radu Centra
  • U bilo kojem trenutku možete prestati biti članom Centra, i to tako da pošaljete potpisanu izjavu na e-mail adresu: info(at)centarkey.hr