Centar za zaštitu životinja i prirode “Key”

Žiro račun za donacije: IBAN HR54 2390 0011 1009 5656 2

Centar “Key” je neprofitna, nevladina, volonterska organizacija za direktnu pomoć i spašavanje životinja, te utočište za male životinje koje se nalazi nedaleko od Zagreba.

 

 

Saznajte više o našem radu na stranicama:

http://www.facebook.com/centarkey

http://www.instagram.com/centar_key

http://www.twitter.com/centar_key

https://www.youtube.com/user/StopSpecizmu


 

Za generalne upite:

E-mail: centarkey(at)gmail.com

Za hitne slučajeve i ozlijeđene životinje:

Mob: 097 718 63 26 (Mariana Vidmar)


MOLIMO PROČITAJTE!

Centar “Key” je neprofitna, nevladina i volonterska udruga koja NEMA službeni prostor/ured/azil, već djelujemo po privatnim domovima, dvorištima i ostalim prostorima volontera, a naše utočište za životinje također se nalazi u sklopu privatnog imanja voditeljica Centra.

Centar “Key” nema zaposlenike, stalne prihode niti osigurana financijska sredstva za hranu, lijekove, veterinarske troškove, prijevoze, itd., te sve aktivnosti financiramo iz vlastitih (privatnih) prihoda, te uz pomoć donacija pojedinaca koji žele podržati naše napore za životinje.

Saznajte više u članku: DONACIJE


Zbog velikog broja dojava o životinjama koje trebaju pomoć, a limitiranih financijskih i prostornih kapaciteta, nismo uvijek u mogućnosti primiti životinju na skrb, no ovisno o situaciji i vrsti životinje, možemo Vam predložiti druge grupe koje bi Vam mogle pomoći i/ili primiti životinju.

No, ukoliko smo u mogućnosti, maksimalno ćemo se potruditi da pomognemo životinji na bilo koji način.

Centar “Key” nema službeno radno vrijeme, stoga nas možete kontaktirati u bilo koje doba kada trebate savjet ili pomoć za životinju.

Ukoliko se nismo u mogućnosti odmah javiti, molimo da pošaljete SMS ili e-mail na info(at)centarkey.hr, te ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

ZA HITNE SLUČAJEVE

Ukoliko se radi o teško ozlijeđenoj životinji, pokušajte odmah posjetiti veterinara. Ako niste u mogućnosti, pokušajte ostati uz životinju do dolaska pomoći, te nas kontaktirajte na broj 097 718 63 26.

Ukoliko ste svjedok zlostavljanja životinja, odmah pozovite policiju na broj 112. Za detaljnije upute pročitajte: Kako i kome prijaviti zlostavljanje životinja?

Ako ste došli na ovu stranicu, znači da želite pomoći životinjama – HVALA VAM!