Želite proširiti riječ o pravima životinja, zaštiti okoliša, iznijeti svoje mišljenje, opisati svoje iskustvo, pomoći životinjama?

Volite kreativnost, slobodno izražavanje, imate ideje koje biste voljeli provesti u djelo?

Javite nam se!

Centar za zaštitu životinja i prirode “Key” poziva na volontiranje sve zainteresirane koji dijele našu misiju i viziju o tome što svijet može biti kada svatko od nas počne raditi svoj dio u očuvanju životinja i okoliša.

Tražimo ljude koji razmišljaju o svijetu oko sebe i koji su posvećeni tome da ga učine boljim mjestom. Tražimo ljude koji vole izazove i koji vole raditi stvari koje ih nadahnjuju, te najvažnije, ljude koji su suosjećajni, odgovorni i predani radu.

Volontiranjem u Centru znati ćete da će vaš rad doprinijeti do boljeg razumijevanja drugih životinjskih vrsta i načina na koji im možemo pomoći, do boljeg razumijevanja očuvanja okoliša te da ćete svojim doprinosom inspirirati i druge ljude da sami poduzmu akciju kako bi svijet bio bolje mjesto za sve životinjske vrste i prirodu.

Otvoreni smo za nove ideje a uvijek nam je potrebna i pomoć pri realizaciji sljedećeg:

  • obradu postojećih istraživanja i članaka te stvaranje relevantnih i točnih sadržaja o zaštiti životinja i prirode
  • pisanje autorskih i stručnih članaka na temu zaštite prava životinja, zaštite okoliša i održivog razvoja
  • prevođenje članaka na engleski
  • pomoć pri organizaciji i provođenju javnih događaja poput kuhanja i dijeljenja veganske hrane na otvorenom

Ako se nalazite u nečemu od navedenog, ili pak imate svoju ideju, slobodno nam se javite i pridružite našoj grupi.

Za prijavu je dovoljno da pošaljete e-mail na: centarkey(at)gmail.com s imenom i prezimenom, te ukratko napišete na koji način se želite uključiti.


Uključiti se možete i u volonterske akcije na terenu, poput uređivanja okoliša i terena i izgradnji nastambi za životinje.